Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan:  Home >> Bedrijfsfeesten >>  Friesland
Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Feest Idee
Heel Nederland

Feest Idee.nl is een echte aanrader als u inspiratie zoekt voor een bedrijfsfeestje. Geen tijd of geen ideeŽn? Maar toch zin in een origineel feestje waar uw personeel of collega's van onder de indruk zullen zijn? Op 'Feest Idee.nl' vindt u heel veel gratis tips om uw bedrijfsfeest te laten slagen!

Feest Idee.nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten
Heel Nederland

Op zoek naar een bedrijfsfeest, workshop, personeelsfeest of teambuilding? Dan moet u deze site eens bezoeken.

Veel mogelijkheden voor een personeelsuitje voor grote en kleine bedrijven. In iedere regio kunt u terecht voor een onvergetelijke dag voor uw personeel.

   Ga naar de website    Stuur een mail


Bedrijfsfeesten in Friesland:
Watersportcentrum De Morra
Watersportcentrum De Morra, gelegen in de Zuidwesthoek van Friesland, is een schitterende lokatie voor uw zakelijk evenement. Op maar 5 kwartier rijden van Utrecht en Amsterdam kunt u genieten van de sfeervolle accommodatie, een schitterende omgeving en natuurlijk de Friese Meren.

De Morra Business Events verzorgt uw complete evenement, van een heerlijke zeildag tot de unieke tailor-made 'SailGame'.
Bedrijfsevenementen op het water
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Iselmar bedrijfsfeesten
Gelegen tussen de Friese meren en het IJsselmeer, in de directe nabijheid van strand en bossen, ligt Iselmar in Lemmer: de toegangspoort van Friesland.


Het viersterren hotel, het sfeervolle partykasteel, de moderne vergaderaccommodatie, de luxe jachthaven en het bungalowpark vormen tezamen met de uitgebreide voorzieningen een accommodatie op niveau!
Ilsemar bedrijfsuitjes
   Ga naar de website    Stuur een mail
  

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl