Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan Home >> Bedrijfsfeesten >>  Noord Brabant
Feest Idee
Heel Nederland

Feest Idee.nl is een echte aanrader als u inspiratie zoekt voor een bedrijfsfeestje. Geen tijd of geen ideeŽn? Maar toch zin in een origineel feestje waar uw personeel of collega's van onder de indruk zullen zijn? Op 'Feest Idee.nl' vindt u heel veel gratis tips om uw bedrijfsfeest te laten slagen!

Feest Idee.nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten
Heel Nederland

Op zoek naar een bedrijfsfeest, workshop, personeelsfeest of teambuilding? Dan moet u deze site eens bezoeken.

Veel mogelijkheden voor een personeelsuitje voor grote en kleine bedrijven. In iedere regio kunt u terecht voor een onvergetelijke dag voor uw personeel.

   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mailBedrijfsfeesten in Noord Brabant:
Paviljoen Genneper Parken
Het Paviljoen is gelegen in een prachtig groen parklandschap in het zuiden van Eindhoven. Het Paviljoen is sfeervol, licht en modern ingericht.

Wij ontvangen u graag voor uw familiedag, kinderfeestje, koffietafel, receptie of bedrijfsarrangement eventueel in combinatie met de activiteiten die wij bieden zoals, midgetgolf, jeu de boules, trampoline.

Paviljoen Genneper Parken
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

De Ambassadeur
Dat is het meest opvallende aan het geheel gerenoveerde en eigentijdse zalencentrum. Gelegen in het hartje van Eindhoven op loopafstand van het station, biedt dit unieke centrum een scala van mogelijkheden.

Ideaal voor het verzorgen van cursus, workshop, presentatie, productpresentatie, receptie, bedrijfsfeest of andere evenementen.

De Ambassadeur, zalencentrum voor bedrijfsfeesten.
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

De Ceremoniemeester
Evenementenbureau De Ceremoniemeester verzorgt uw bedrijfsfeest, themafeest, personeelsfeest, jubileum, bedrijfsuitje, opening, open huis van A tot Z. Wij regelen een originele locatie, eten en drinken, artiesten, bands, entertainment, licht, geluid, styling van de locatie etc. etc.

Kijk voor voorbeelden van door ons georganiseerde evenementen op onze site.
De Ceremoniemeester
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

 
Mauri bedrijfsuitjes
De Bedrijven Teamchallenge is een sportief en actief programma dat alle ingrediŽnten in zich heeft voor een geslaagd bedrijfsuitje. U kunt zelf een keuze maken uit onderstaande activiteiten op het water, het strand en of in het bos.

Zodoende bent u in staat hťt pakket uit te kiezen dat het best past bij u en uw collegaís. Uiteraard zijn wij u graag van dienst met tips en adviezen.

Actieve of sportieve bedrijfsuitjes en teambuilding
   Ga naar de website    Stuur een mail

 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl