Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan Home >> Bedrijfsfeesten >>  Noord Holland
Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten
Heel Nederland

Op zoek naar een bedrijfsfeest, workshop, personeelsfeest of teambuilding? Dan moet u deze site eens bezoeken.

Veel mogelijkheden voor een personeelsuitje voor grote en kleine bedrijven. In iedere regio kunt u terecht voor een onvergetelijke dag voor uw personeel.

   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Feest Idee
Heel Nederland

Feest Idee.nl is een echte aanrader als u inspiratie zoekt voor een bedrijfsfeestje. Geen tijd of geen ideeën? Maar toch zin in een origineel feestje waar uw personeel of collega's van onder de indruk zullen zijn? Op 'Feest Idee.nl' vindt u heel veel gratis tips om uw bedrijfsfeest te laten slagen!

Feest Idee.nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

Bedrijfsfeesten in Noord Holland:
Dance Dimensions
De drive-in-shows van Dance Dimensions zijn uitstekend voor bijna alle soorten evenementen. Bijvoorbeeld: schoolfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, campingfeesten, presentaties, openingen, feesten van sport- of studentenverenigingen. Maar ook themafeesten, zoals: Urban, beach, disco, schuim of jumpstyle.

De show aangepast aan de omvang en de aard van het feest. En natuurlijk vooral aan uw wensen!

Dance Dimensions drive in shows
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

De Bokkesprong
De Bokkesprong, de plek bij uitstek voor uw bedrijfsfeest. Een unieke sfeer en warme ambiance in onze authentieke boerderij zorgen voor een zeer geslaagd feest.

Door de geraffineerde indeling van de boerderij is deze zeer geschikt voor kleine en grote partijen. Inclusief de bovenetage zijn gezelschappen tot ca. 300 personen mogelijk met een riant zicht op de dansvloer en haard vanaf de balustrade.

De Bokkesprong bedrijfsfeesten en evenementen
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Sportcafé Brink
Zoekt u een leuke ruimte om voor minimaal 30 personen en minimaal 2 uur voor uw bedrijfsfeest, receptie, familieavond of welke gelegenheid dan ook, dan is Sportcafé Brink een uitstekende locatie.
Wij rekenen géén zaalhuur en hanteren vriendelijke prijzen per consumptie.

Ook kunnen wij scherpe tarieven rekenen indien u gebruik wilt maken van de sporthal, het buitenbad of buitenterrein (grasveld, basketball, volleybal, panna), zeker in combinatie met een feestavond of BBQ. Neem contact met ons op indien u meer vragen heeft.


Bedrijfsfeesten Amstelveen
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl