Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 

Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 

Feest en Uitgaan tips:
Holland Feesten.nl
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Feest Idee.nl
Heel Nederland

Feest Idee.nl is een echte aanrader als u inspiratie zoekt voor een bedrijfsfeestje. Geen tijd of geen ideeën? Maar toch zin in een origineel feestje waar uw personeel of collega's van onder de indruk zullen zijn? Op 'Feest Idee.nl' vindt u heel veel gratis tips om uw bedrijfsfeest te laten slagen!

Feest Idee.nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten
Heel Nederland

Op zoek naar een bedrijfsfeest, workshop, personeelsfeest of teambuilding? Dan moet u deze site eens bezoeken.

Veel mogelijkheden voor een personeelsuitje voor grote en kleine bedrijven. In iedere regio kunt u terecht voor een onvergetelijke dag voor uw personeel.

   Ga naar de website    Stuur een mail
 

 

Bedrijfsfeesten in Zuid Holland:
Stadsherberg de Mol
Het monumentale pand, waarin de Stadsherberg is gevestigd, werd gebouwd in 1563 als Stadsvondelingenhuys en fungeert sinds 1980 als Middeleeuwsch restaurant.

Voor gezelschappen vanaf 2 personen is de Taveerne of Oopen Thema-Avond zeer geschikt. Informeert u ook naar de Wandel- en Speurtocht “Dwars Door Delft”.
Bedrijfsevenement in Stadsherberg de Mol
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Heeren van Reeuwijck
Heeren van Reeuwijck is een verrassend sfeervolle accommodatie om uw gasten in te ontvangen. Het ervaren team wil de bezoeker van ons party en zalencentrum graag een ongedwongen ambiance bieden. Of het nu een bruiloft, receptie, reünie of zakelijke bijeenkomst betreft, u bent van harte uitgenodigd.

Heeren van Reeuwijck is gesitueerd ten noorden van het centrum van Gouda. Het is zowel met openbaar vervoer als met de auto zeer goed bereikbaar. Vanaf het NS-station loopt u ongeveer 10 minuten.

Heeren van Reeuwijck Party en Zalencentrum
   Ga naar de website    Stuur een mail