Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Familiefeesten >>  Friesland >>  Boarnsterhim
Kinderverjaardag
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Kinderverjaardag    Stuur een mail

 

Kinderfeest en Kinderverjaardag
Heel Nederland

Deze kinderfeest site is de perfecte plaats om alles te vinden over en voor kinderfeesten. We hebben een breed aanbod van feestartikelen, tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!
   Kinderfeestjes    Stuur een mail

 

Feest Start.nl
Heel Nederland

Overzicht voor diverse feesten en uitjes voor de hele familie zoals een piratenbuffet, kinderfeestjes, familie-arrangementen, verjaardagsfeesten, feestversiering, groepsuitjes, pretparken en ander amusement.

Vele tips voor het organiseren van een origineel feest waar uw familie zeker onder de indruk van zullen zijn!
   Familiefeestje    Stuur een mail

Familiefeesten in Friesland:
Zilverberkpark Boomhiemke

Pal onder de Amelander vuurtoren vindt u Zilverberkpark Boomhiemke. Het park ligt aan de rand van het authentieke dorpje Hollum en aan de voet van de duinen met daarachter het prachtige Noordzeestrand.

Voor elk wat wils
De gezellige bar, het restaurant en haar vele ontspanningsmogelijkheden, zoals sauna, zwembad en zonnebanken, maakt Boomhiemke geschikt voor uw familieweekend of gezinsuitje. Boomhiemke is van alle markten thuis.

Familiefeest in Friesland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Sybrandy’ Ontspanningspark

Familiefeest in Zuidwest Friesland temidden van de prachtige bossen van Gaasterland. Het park, ontstaan uit een vogelpark, is uitgegroeid tot het attractiepark van Friesland.

Het Ontspanningspark is zeer geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en familiefeesten. In het park is een groot terras bij het cafetaria. Hier is ijs, patat, snacks en drinken te krijgen. Naast de vele picknickbanken in het park, is er ook o.a. een picknickzaal waar onderdak gegeten kan worden.

Familiefeest in Friesland
   Kinderfeestjes    Stuur een mail

 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl