Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan Home >> Familiefeesten >>  Groningen
Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Feest Start.nl
Heel Nederland

Overzicht voor diverse feesten en uitjes voor de hele familie zoals een piratenbuffet, kinderfeestjes, familie-arrangementen, verjaardagsfeesten, feestversiering, groepsuitjes, pretparken en ander amusement.

Vele tips voor het organiseren van een origineel feest waar uw familie zeker onder de indruk van zullen zijn!
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kinderfeest en Kinderverjaardag
Heel Nederland

Deze kinderfeest site is de perfecte plaats om alles te vinden over en voor kinderfeesten. We hebben een breed aanbod van feestartikelen, tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!
   Ga naar de website    Stuur een mail

Familiefeesten in Groningen:
Partycentrum Rendering, Vlagtwedde

Bruiloft, receptie, jubileum, verjaardag, bedrijfs/personeelsfeest, reünie, schoolfeesten, voor alles wat u maar een feestje waard vind kunt u bij ons terecht.

Partycentrum Rendering beschikt over 3 zalen. Door middel van een schuifwandsysteem zijn de zalen makkelijk op te splitsen of samen te voegen. Daarnaast hebben we nog onze gezellige zaal ‘Dorpsplein de Schutstal ‘.

Ook beschikken wij over losse wanden. Door deze wanden kunnen de zalen kleiner en knusser gemaakt worden voor kleinere groepen die toch apart willen zitten.
Familiefeest in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Pitch&Putt voor familiefeesten in Groningen

Na ontvangst en instructie kunt u, in teams van meestal 4 personen, strijden om de prijzen in een Texas Scramble toernooi. Plezier is gegarandeerd, voor zowel de ervaren als de ongeoefende speler. Van personeelsfeest tot vrijgezellenparty en van familiefeest tot kinderpartijtje eventueel in combinatie met diverse eetarrangementen.

Ook als u alleen of met minder mensen bent voor een groepsarrangement kunt u naast het golfen genieten van onze uitgebreide lunch, diner en borrelkaart. Uw feest of festiviteit is bij ons in goede handen. Wij wensen u alvast een gezellige en niet in de laatste plaats een sportieve dag toe op ons golfterrein in recreatiegebied Kardinge.

Familiefeest in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail
 
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl