Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Familiefeesten >>  Noord Holland
Feest Idee
Heel Nederland

Feest Idee.nl is een echte aanrader als u inspiratie zoekt voor een familiefeestje. Geen tijd of geen ideeën? Maar toch zin in een origineel feestje waar uw familie of gezin van onder de indruk zullen zijn? Op 'Feest Idee.nl' vindt u heel veel gratis tips om uw familiefeest of gezinsuitje te laten slagen!

Feest Idee.nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw familiefeest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u ook diverse andere feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Feest Start.nl
Heel Nederland

Overzicht voor diverse feesten en uitjes voor de hele familie zoals een piratenbuffet, kinderfeestjes, familie-arrangementen, verjaardagsfeesten, feestversiering, groepsuitjes, pretparken en ander amusement.

Vele tips voor het organiseren van een origineel feest waar uw familie zeker onder de indruk van zullen zijn!
   Ga naar de website    Stuur een mail

Familiefeesten in Noord Holland:

Een familiefeestje in Artis!

Karakteristieke zalen voor uw familie-uitstapje
Tegen gereduceerd tarief kunt u met uw gasten de dierentuin bezoeken. Of een voorstelling bijwonen in het Planetarium. En wat denkt u van een rondleiding achter de schermen?

Dat is nog eens een bijzonder dagje uit met het gezin! Uw gezelschap kan gebruik maken van Artis Party- en Congrescentrum of van Restaurant ‘de 2 Cheetah’s’. Wilt u iets heel exclusiefs? Dan kunt u één van de toplocaties 'het Aquarium' of 'het Vlinderpaviljoen' reserveren.

Familiedag in Artis
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Familiefeest in Haarlem

Dit uitje is een avondvullend programma waarin magie en diner samen komen. U zult verbaasd zijn over de verschillende kunsten van Magic Steve. Geniet van de magie aan uw tafel, alles is mogelijk!

Magic Steve, een wel bekende goochelaar, zal u een magische en onvergetelijke avond bezorgen. Tussen de gerechten door zal hij u van verschillende goocheltrucs voorzien. Jarenlange ervaring brengt hij bij u aan tafel. Kijk goed want u gelooft uw ogen niet!

Familiefeest in Haarlem
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Familiedag in Alkmaar

Gewapend met de vlag van Alkmaar, een plattegrond en een boekje over Alkmaar gaat u met uw team de binnenstad in. Op een aantal mooie locaties moeten opdrachten uitgevoerd worden. Heeft u de opdracht volbracht, dan ontvangt u een deel van het wapen van Alkmaar. Als u alle opdrachten goed heeft volbracht en alle delen heeft verzameld, dan kunt u zich naar de eindlocatie puzzelen.

De opdrachten lopen uiteen van sportief tot creatief. Zo moet u geblinddoekt kaasdragen, citygolf spelen en de oudste winkeltjes van Alkmaar bezoeken. We sluiten het programma af met de prijsuitreiking. Er kan ook gebruik worden gemaakt van een GPS. Voorafgaand hebben wij een aantal waypoints in de stad ingevoerd, bij deze punten wacht een opdracht.

Familie uitje in Alkmaar
   Ga naar de website    Stuur een mail

 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl