Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Familiefeesten >>  Utrecht
Kinderfeest en Kinderverjaardag
Heel Nederland

Deze kinderfeest site is de perfecte plaats om alles te vinden over en voor kinderfeesten. We hebben een breed aanbod van feestartikelen, tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw familiefeest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u ook diverse andere feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail


Familiefeesten in Utrecht:
Varen in Utrecht

Heeft u iets speciaals te vieren met collega's, vrienden of familie? Wilt u eens origineel uitpakken met het familiefeest of vrijgezellenfeest? Maak dan een boottocht door de unieke en sfeervolle grachten van Utrecht in een authentieke reddingssloep.

De rondvaart is te combineren met verschillende activiteiten aan de wal, bijvoorbeeld een bezoek aan een stoombierbrouwerij of een hapje/drankje in een van de vele  horecagelegenheden grenzend aan het water.

Familiefeest in Utrecht
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Het Vechthuis

Een geweldig familiefeest begint bij het Vechthuis. Terwijl u geniet van een diner, buffet of een geweldig feest, dragen wij zorg voor de innerlijke mens. Het Vechthuis biedt verschillende arrangementen en themafeesten die wij geheel op uw wensen en behoeften afstemmen. Van een aan tafel geserveerd diner of buffet tot een spetterende feestavond; wij zorgen ervoor.

Op onze site treft u een aantal mogelijkheden aan voor een perfect verzorgd feest. Het zijn slechts voorstellen! Als u anders wenst, graag uw eigen ideeŽn ziet verwezenlijkt, bel ons dan even of kom langs voor een gesprek. Samen met u zorgen wij voor een onvergetelijk feest!

Familiefeest Utrecht
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kookworkshop familie uitje

James is Cooking heeft de beschikking over een professioneel ingerichte keuken in Amersfoort. Op deze locatie worden diverse kookworkshops verzorgd. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiefeesten etc.

Ook verzorgen wij in samenwerking met relatiebemiddelingsbureaus ontmoetingsavonden waarbij men elkaar leert kennen door samen gezellig te koken en te eten.

Familiedag Amersfoort
   Ga naar de website    Stuur een mail

 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl