Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Familiefeesten >>  Zuid Holland
Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Feest Start.nl
Heel Nederland

Overzicht voor diverse feesten en uitjes voor de hele familie zoals een piratenbuffet, kinderfeestjes, familie-arrangementen, verjaardagsfeesten, feestversiering, groepsuitjes, pretparken en ander amusement.

Vele tips voor het organiseren van een origineel feest waar uw familie zeker onder de indruk van zullen zijn!
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kinderfeest en Kinderverjaardag
Heel Nederland

Deze kinderfeest site is de perfecte plaats om alles te vinden over en voor kinderfeesten. We hebben een breed aanbod van feestartikelen, tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Familiefeesten in Zuid Holland:
Familiedag in Rotterdam

Beleef een leuke dag met familie of vrienden in wereldstad Rotterdam. Met persoonlijke aandacht en oog voor detail organiseert Mister Rotterdam een programma om van uw bezoek aan Rotterdam gegarandeerd een belevenis te maken.

Met de mogelijkheid tot invulling op maat biedt Mister Rotterdam diverse arrangementen aan.

Familiefeest Rotterdam
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kookworkshop met de hele familie

Volg een kookcursus of kookworkshop bij Kookstudio 't Drieluik. 't Drieluik staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Zo ook de kookcursussen en kookworkshops die door bekwaam en goed opgeleid personeel wordt verzorgd. Een uitstekend idee voor familiedag, reŁnie maar natuurlijk ook voor een vrijgezellenfeest.

De cursus wordt verzorgd voor minimaal 10 tot maximaal 40 personen, de voorbereiding duurt ca 2 uur, met uitzondering van de tapas. Wilt u met meer dan 40 personen koken dan is het vorkjes diner als kook workshop een leuk alternatieve.

Familiefeest in Den Haag
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

 
Buitengoed Hagenhorst

Buitengoed Hagenhorst is een uniek gelegen villa in de bossen van Wassenaar, goed bereikbaar in het hart van de Randstad. Bij aankomst voelen de gasten de weldadige rust en sfeer van de schitterende villa en het omliggende park van drie hectare.

In het weekend leent het huis zich uitstekend voor familiefeesten, huwelijken en diners. In de zomer kan men genieten op de zonnige terrassen rondom het huis met uitzicht op de vijver en het park. Er is een tuinhuis in het park waar bijvoorbeeld een high tea of picknick geserveerd kan worden.

Familiefeest Wassenaar
   Ga naar de website    Stuur een mail

 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl Internet Statistics