Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Huwelijksfeesten >>  Noord Holland
Huwelijksfeest
Heel Nederland

Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste dagen uit uw leven. Daarom de planning en uitvoering van een huwelijksfeest of bruiloft van groot belang.

Gelukkig helpt deze site u aardig op weg. Alles voor uw huwelijksfeest wordt geregeld, u hoeft er alleen maar van te genieten.
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Vrijgezellenfeest
Heel Nederland

Wilt u een vrijgezellenuitje organiseren of een vrijgezellenfeest? Hier vindt u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle vrijgezellendag of vrijgezellenavond.

Vrijgezellenfeest
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Feest Idee
Heel Nederland

Feest Idee.nl is een echte aanrader als u inspiratie zoekt voor een feestje. Geen tijd of geen ideen? Maar toch zin in een origineel feestje waar uw gasten van onder de indruk zullen zijn? Op 'Feest Idee.nl' vindt u heel veel gratis tips om uw feest te laten slagen!

Feest Idee.nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Huwelijksfeesten in Noord Holland:
Robachers Watermolen

Trouwen en een Huwelijksfeest in de romantische beslotenheid op Landgoed Robacher te Hauwert bij Hoorn (N-H) is een bijzondere belevenis.

Zorgeloos u gasten ontvangen op uw eigen luxe besloten trouwlocatie, romantisch gelegen in een sprookjesachtige omgeving en geheel ingevuld naar uw persoonlijke wensen. Dit is de pure romantiek van Landgoed Robacher. Deze unieke trouwlocatie, waarbij u op uw trouwdag zelf, de keuze kan maken om bij mooi weer buiten te trouwen of indien het weer het niet toelaat, de romantische trouwceremonie binnen in een eeuwenoude binnenlocatie te laten plaatsvinden.

Huwelijksfeest Noord Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Miranda Paviljoen

Het Miranda Paviljoen verzorgt in samenwerking met ambtenaren van de burgerlijke stand huwelijksvoltrekkingen. Uw trouwceremonie, receptie, diner en huwelijksfeest op n locatie. Dat kan in het Miranda Paviljoen.

Naast het l carte restaurant beschikt het Miranda Paviljoen over 8 sfeervolle zalen. De VIP-room is al te boeken voor een ongestoorde vergadering vanaf 2 personen. In de grote Mirandazaal kunnen presentaties plaatsvinden tot 300 gasten.

Huwelijksfeest in Noord Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Restaurant de Rijd

Wij beschikken over sfeervolle ruimtes waarin wij onze gasten ontvangen voor een huwelijksfeest, vergadering of receptie.

Zowel "De Serre" als "De Leijerpolderzaal" zijn smaakvol ingericht en bieden plaats aan respectievelijk 55 en 100 personen. Huwelijksfeesten kunnen wij voor u verzorgen tot 250 personen. Bij mooi weer kunt u heerlijk op ons terras genieten van het uitzicht over het water. Zowel "De Serre", als "De Bistro" hebben een eigen terras.

Huwelijksfeest in Noord Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl