Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Kinderfeesten >>  Drenthe >>  Aa en Hunze
Kinderfeest en Kinderverjaardag
Heel Nederland

Deze kinderfeest site is de perfecte plaats om alles te vinden over en voor kinderfeesten. We hebben een breed aanbod van feestartikelen, tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!
   Kinderfeestjes    Stuur een mail

 

Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Kinderverjaardag    Stuur een mail

 

Kinderfeest nl
Heel Nederland

Kinderfeest nl is een website waar je heel eenvoudig kunt zien welk kinderfeest er bij uw kind past. De ideale site om alle soorten kinderfeesten met elkaar te vergelijken, en uw kind(eren) een onvergetelijke dag te bezorgen op de mooiste feestlocaties.

Kinderfeest nl
   Kinderfeestje nl    Stuur een mailKinderfeesten in Drenthe:
Sportief kinderfeestje in "De Smelt"

U zoekt een locatie voor een gezellig dagje uit voor de kinderen? Dan bent u in De Smelt aan het juiste adres. Kinderfeestjes in het subtropisch Japans zwem- en saunaparadijs en/of schaatsen op de semi-overdekte 400- meter baan gedurende het ijsseizoen.

Tevens biedt De Smelt speciale dagarrangementen aan waarbij de sportieve/recreatieve kinderfeesten worden gecombineerd met een heerlijk diner of een smakelijke lunch. Voor de allerkleinsten is bovendien een speciale kinderhoek ingericht in Toscaanse Tuin.

Kinderfeestje in Drenthe
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kinderfeest in "Verkeerspark Assen"

Met je vriendjes en vriendinnetjes naar Verkeerspark Assen! Dit betekent dat je de hele dag kan spelen, racen, klimmen en klauteren, bootje varen en de draak proberen te verslaan in het kasteel.

Maar van het vele spelen krijg je ook trek en daarom kun je in Verkeerspark Assen onbeperkt eten en drinken. Als je van te voren even reserveert staat er een gezellige tafel klaar; met natuurlijk een leuke verrassing voor de jarige!

Nieuw is het All-in + Quad arrangement. Naast het complete feest in het park, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes ook nog quadrijden!

Kinderfeestje in Drenthe
   Ga naar de website    Stuur een mail

 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl