Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan Home >> Kinderfeesten >>  Groningen >>  Eemsmond
Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Holland Feesten    Stuur een mail

 

Kinderfeest nl
Heel Nederland

Kinderfeest nl is een website waar je heel eenvoudig kunt zien welk kinderfeest er bij uw kind past. De ideale site om alle soorten kinderfeesten met elkaar te vergelijken, en uw kind(eren) een onvergetelijke dag te bezorgen op de mooiste feestlocaties.

Kinderfeest nl
   Kinderfeestje nl    Stuur een mail

 

Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Kinderverjaardag    Stuur een mail


Kinderfeesten in Groningen:
Kinderfeestje in Zwemkasteel Nienoord

Zwemkasteel Nienoord leent zich uitstekend voor het geven van een kinderfeestje.
De kinderen kunnen in het zwembad naar hartenlust zwemmen, glijden en springen. En na het ravotten kunnen ze in het horeca gedeelte heerlijk smullen van patat en drinken.

Wij raden u wel aan om een kinderfeestje minstens 4 dagen van tevoren te reserveren. Ons personeel is dan in de gelegenheid om voor u plaats te reserveren in het restaurant of zwemzaal en kunt u altijd op het gewenste tijdstip eten.

Kinderfeestje in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kinderfeestje in het bos

De kinderen met begeleider(s) verzamelen zich eerst in het Paviljoen. De kinderen krijgen daar een glaasje ranja. Daarna gaan ze de speurtocht lopen samen met hun begeleider(s). De speurtocht duurt ongeveer anderhalf uur en voert door de bossen van Appelbergen. Bij de speurtocht moeten tien vragen over het bos beantwoord worden (vragen kunnen aangepast worden aan de leeftijd.

 Aan de hand van de antwoorden wordt de winnende groep bekend gemaakt. Na de speurtocht krijgen de kinderen ranja met patat en frikadel/kroket. Als afsluiting krijgen de kinderen een ijsje en een verrassing mee. De kosten voor dit kinderfeestje zijn 5,- per kind

Zowel voor als na de speurtocht kan er naar hartenlust in de speeltuin gespeeld worden.

Kinderfeestje in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Indoor strand "Binn'n Pret"

Ons indoor strand is uitermate geschikt om het kinderfeestje van uw kind op te organiseren. Kinderen vinden het altijd leuk om lekker in het zand te spelen en te ravotten. Vaak spelen we met hun dan ook een zandkasteel wedstrijd of het piratenspel. Wilt u het kinderpartijtje van uw kind bij ons organiseren? Neem dan contact met ons op.

Kinderfeestje in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail
 
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl