Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan Home >> Kinderfeesten >>  Utrecht >>  Breukelen
Feest Idee
Heel Nederland

Feest Idee.nl is een echte aanrader als u inspiratie zoekt voor een kinderfeestje. Geen tijd of geen ideen? Maar toch zin in een origineel feestje waar uw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes van onder de indruk zullen zijn? Op 'Feest Idee.nl' vindt u heel veel gratis tips om uw kinderfeest te laten slagen!

Feest Idee.nl
   Feest Idee    Stuur een mail

 

Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Kinderverjaardag    Stuur een mail

 

Kinderfeest nl
Heel Nederland

Kinderfeest nl is een website waar je heel eenvoudig kunt zien welk kinderfeest er bij uw kind past. De ideale site om alle soorten kinderfeesten met elkaar te vergelijken, en uw kind(eren) een onvergetelijke dag te bezorgen op de mooiste feestlocaties.

Kinderfeest nl
   Kinderfeestje nl    Stuur een mail


Kinderfeesten in Utrecht:
Het Spookbos

Wij bieden voor partijtjes leuke activiteitenmiddagen. Tijdens een kinderpartijtje gaan de kinderen een ritje op een pony maken, ze worden geschminkt, spelen met Oud Hollandse spelletjes, maken een rit met de huifkar en gaan het Spookbos in op zoek naar verschillende spoken, dieren of andere wezens. Hier krijgen ze tevens een paar educatieve opdrachten over de natuur. Daarna kunnen ze pannenkoeken of patat met een worstje en mayonaise eten.

De duur van zon partijtje is ongeveer twee en een half uur en kost ( uitgaande van min.10 kinderen ) 100,-. Kiest u ervoor het eten achterwege te laten dan is de duur van het partijtje 2 uur en zijn de kosten 85,-.

Kinderfeestje in Utrecht
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kinderpartijtje op Kasteel De Haar

Voor kinderen is Kasteel de Haar het ultieme sprookjesslot. Er is geen kind dat zich niet even ridder of prinses voelt bij het zien van het kasteel.

Ieder weekend en in de schoolvakanties vinden speciale kinderrondleidingen plaats tijdens de openingstijden. Na de rondleiding kan je nog even een kijkje nemen bij de hertjes in het park, het spannende doolhof in of gewoon lekker picknicken in het park. Wat ook leuk is om de avontuurlijke speurtocht te doen door het park.

Als je wilt kan je ook je kinderfeestje vieren in het kasteel, maar ook in de schoolvakanties zijn er altijd extra activiteiten voor kinderen te beleven. Wat dacht je van bijvoorbeeld een sprookjestheater, Halloween- en heksentochten en Sinterklaasvoorstellingen. Kortom genoeg te beleven bij Kasteel de Haar!

Kinderfeestje in Utrecht
   Ga naar de website    Stuur een mail

 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl