Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan Home >> Kinderfeesten >>  Zeeland >>  Tholen
Kinderfeest en Kinderverjaardag
Heel Nederland

Deze kinderfeest site is de perfecte plaats om alles te vinden over en voor kinderfeesten. We hebben een breed aanbod van feestartikelen, tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!
   Kinderfeestjes    Stuur een mail

 

Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Kinderverjaardag    Stuur een mail

 

Kinderfeest nl
Heel Nederland

Kinderfeest nl is een website waar je heel eenvoudig kunt zien welk kinderfeest er bij uw kind past. De ideale site om alle soorten kinderfeesten met elkaar te vergelijken, en uw kind(eren) een onvergetelijke dag te bezorgen op de mooiste feestlocaties.

Kinderfeest nl
   Kinderfeestje nl    Stuur een mailKinderfeesten in Zeeland:
Koninklijk Kinderfeestje

De jarige wordt gekroond tot koning of prinses van Walcheren. Nadat de kinderen geschminkt zijn kunnen zij deelnemen aan een speurtocht, klimmen in het speelkasteel, minigolfen in het Beestenbos en aanschuiven in het Pannenkoekenkasteel voor een heerlijke maaltijd.
Inbegrepen zijn: toegang tot het park, schminken, speurtocht en een kindermenu in het restaurant (friet, snack en drinken).

Kinderfeestje 10,50 p.p
Kinderfeestje in Zeeland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Verjaardagsfeest op locatie

Wilt u een kinderfeestje geven waar u zelf niets voor hoeft te doen? Ik organiseer kinderfeestjes op locatie in Grijpskerke.

De kinderen gaan als eerste een cadeau uitpakspel doen. Daarna krijgen ze limonade en cake, de cake mogen ze versieren. Ieder kind gaat een eigen placemat maken, dit geheel in het teken van het feest. De kinderen mogen na afloop de placemat mee naar huis nemen. Deze placemat wordt tijdens het feest gelamineerd.

De kinderen maken verder 1 of 2 knutselopdrachten tijdens het feest, deze nemen ze uiteraard ook mee naar huis. De kinderen gaan 3 uur lang diverse spelletjes en knutselopdrachten doen, dit is geheel in het thema waar voor gekozen is.

Kinderfeestje in Zeeland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl