Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan Home >> Kinderfeesten >>  Zuid Holland >>  Reeuwijk
Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Holland Feesten    Stuur een mail

 

Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Kinderverjaardag    Stuur een mail

 

Kinderfeest en Kinderverjaardag
Heel Nederland

Deze kinderfeest site is de perfecte plaats om alles te vinden over en voor kinderfeesten. We hebben een breed aanbod van feestartikelen, tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!
   Kinderfeestjes    Stuur een mail
 

 

Kinderfeesten in Zuid Holland:
Kinderfeestje met sieraden

Voor de jongere creatievellingen valt er ook iets te beleven. Het is namelijk mogelijk om je kinderfeestje te vieren in het atelier!! Spekjes, snoep en limonade staan op tafel en onder begeleiding van de juf gaan de kids een mooie ketting rijgen.

Kinderfeestjes doen we op de woensdagmiddag of zaterdagmiddag vanaf 14:00. Tijdens schoolvakanties zijn ook andere dagen mogelijk. Mams of paps mag ook best bij het feestje blijven, maar het hoeft niet. En voor de jarige ligt er een leuk cadeautje klaar.

Kinderfeestje in Zuid Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Reptielenzoo Serpo

Bij binnenkomst krijgen de kinderen een speurtocht uitgereikt. Aan de hand hiervan maken zij een rondgang, onder begeleiding van de eigen ouder(s), door reptielenzoo "SERPO". Hierna gaan de kinderen kleuren, zij kunnen kiezen uit een aantal kleurplaten. Vervolgens krijgen zij patat met klein garnituur en een flesje frisdrank.

Inmiddels worden de kleurplaten door ons geplastificeerd en gaan deze als blijvend aandenken in de vorm van Place Mat aan reptielenzoo "SERPO" mee naar huis.

Kinderfeestje in Zuid Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Creatief kinderfeestje

Wil je een origineel en creatief feestje geven voor je kind, en is je kind 6 jaar of ouder? Dan is een schilderpartijtje misschien iets voor jullie. Aaibaar.nl komt bij je aan huis voor een kinderworkshop. Heb je een thema voor het partijtje? Dan haken wij daar op in. Nog geen thema-idee? Dan kunnen wij ook daarvoor zorgen. Wij brengen alle materiaal mee: echt schilderslinnen, formaat 24x30 cm en acrylverf in alle kleuren. Na een korte introductie kunnen de kinderen zelf aan de slag met verf en kwast.
Kinderfeestje in Zuid Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl