Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Verjaardagsfeesten >>  Friesland
Kinderverjaardag
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Groepsfeesten
Heel Nederland

Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

   Ga naar de website    Stuur een mail
 

 

Verjaardagsfeestje in Friesland:
Aqua Zoo Friesland

Wil je jouw verjaardag eens op een andere manier vieren en hou je van avontuur in de natuur? Vier dan je feestje in Aqua Zoo Friesland: dé ideale plaats voor het vieren van je verjaardag!

Tijdens de ontdekkingstocht op bezoek bij de neusbeertjes, wasbeerhonden en de flamingo’s. Zien hoe de zeeberen druk in de weer zijn, en een kijkje nemen in het Naturama!

Verjaardagsfeestje in Friesland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Bowling Partyhouse Heerenveen

Verjaardagsfeestje of bruiloft? Of zo maar een gezellige avond? Voor actieve ontspanning kunt u bij Bowling Partyhouse Heerenveen terecht op tien officiële wedstrijdbanen. Voor kleine feestvierders, verenigingsuitstapjes, familiereünies, maar ook meer intieme gezelschappen is de bowlingbaan een plek die meer biedt dan u op het eerste gezicht vaak denkt.

Verschillende bowlingarrangementen zijn mogelijk inclusief o.a. steengrillen, gourmetten, barbecueën, warm en/of koud buffet, Friesche Koffietafel en “Bolle Jaap” stoof/grill. Ook Magic Bowling is mogelijk in Heerenveen.

Verjaardagsfeestje in Friesland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Restaurant Paviljoen "Klein Zwitserland"

Voor bedrijfsfeesten en themafeesten is partycentrum Bergumermeer een prima locatie. Wij hebben verschillende thema's voor u samengesteld, maar mocht u zelf een thema hebben dan is dat ook geen probleem. Dus of het nu om een gezellige avond met elkaar of verjaardagfeesten gaat, veel is mogelijk.

Voor verjaardagfeesten is ons mooie zandstrand een plus; het leent zich uitstekend voor een leuke zeskamp of andere buitenactiviteiten. Naast het strand bevindt zich onze haven. Hier kunnen allerlei boten aan- en afmeren. Dus aanmeren met een rondvaartboot of een skûtsje is geen probleem. Wilt u misschien na zo'n sportieve dag lekker even douchen dan kan dat ook. Wij beschikken over heren- en damesdouches.

Verjaardagsfeestje in Friesland
   Ga naar de website    Stuur een mail
  

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl