Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Verjaardagsfeesten >>  Groningen
Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Groepsfeesten
Heel Nederland

Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

   Ga naar de website    Stuur een mail
 

 

Verjaardagsfeestje in Groningen:
Workshop buikdansen op een kinderverjaardag

Terwijl de kinderen in een kring op een kussentje zitten geeft Samiera een demonstratie van de Oosterse dans.
 
* Nu is het jullie beurt: de verkleed mand gaat open en Samiera helpt jullie om je te verkleden als een oosterse danseres of danser (want jongens mogen ook meedoen!)

* En dan gaan we dansen, en zwaaien met de sluiers.

Verjaardagsfeestje in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Paviljoen Appelbergen

Ons Paviljoen is gelegen in het prachtige natuurgebied Appelbergen. Het Paviljoen is een veelzijdig horecabedrijf met zeer uitgebreide mogelijkheden voor jong en oud.
Het Paviljoen is gezellig ingericht. U bent 365 dagen per jaar welkom voor een kopje koffie met appelgebak of één van onze andere specialiteiten. De kinderen kunnen ondertussen spelen in de speeltuin of genieten van ons kindermenu: "de hap van kabouter Flap".

Wij ontvangen u ook graag voor een familiedag, kinderfeestje, receptie of verjaardagsfeestje. Dit kan in combinatie met de arrangementen die wij bieden waaronder, thema-avonden, buitenactiviteiten en speurtochten. Voor meer informatie bel ons, mail ons of kom even langs!
Verjaardagsfeestje in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Paintballen in Groningen

De uitdagende binnenlocatie biedt de mogelijkheid om 365 dagen per jaar, overdag en ’s avonds, te spelen. Al zoekend naar het andere team, wordt het semi automatische wapen al snel je beste vriend(in).

In de kelder zijn veel kleine ruimten terwijl op de begane grond het spel zich tussen de auto’s en andere obstakels afspeelt. De muziek maakt de sfeer compleet.

Verjaardagsfeestje in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl