Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Verjaardagsfeesten >>  Limburg
Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Groepsfeesten
Heel Nederland

Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

   Ga naar de website    Stuur een mail

 


Verjaardagsfeestje in Limburg:
Café en feestzaal 't Ven

Café-feestzaal ‘t Ven is mooi gelegen op nog geen vijf minuten afstand van het gezellige centrum van Venlo, en gemakkelijk bereikbaar, in de nabijheid van natuurgebied ‘ t Zwarte Water.

Het is een aangename ontmoetingsplaats voor zakelijke evenementen en alle vormen van feesten. De mogelijkheden bij ’t Ven zijn talrijk, of het nu gaat om uitgebreide koffietafels, brunches, bruiloften of partijen, verjaardagsfeesten, kinderfeestjes of een avondje (ont)spanning met sumo-worstelen of handboogschieten... wij maken er graag meer van!

Vanzelfsprekend ontbreekt een ruime parkeergelegenheid niet!

Verjaardagsfeestje in Limburg
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Café en feestzaal "De Zoes"

Bent U op zoek naar een ideale combinatie van sfeer en gezelligheid in een gemoedelijke sfeer, dan voelt U zich in Feestzaal “De Zoes” meteen op uw gemak. De zaal is uitermate geschikt voor partijen, bruiloften en feesten en kan ± 100 personen behuizen.

Wanneer kleinere groepen feest willen vieren is “t Zuuske” de gezelligste oplossing hier is voldoende ruimte voor ± 40 personen.

Feestzaal “De Zoes” een schitterende locatie met tal van mogelijkheden om van uw verjaardagsfeest of uitstapje een succes te maken.

Verjaardagsfeestje in Limburg
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Herberg in den Haversack

Een originele bedrijfsavond of een anders-als-anders verjaardagsfeest? Volwassenen kunnen bij ons terecht voor een bijzonder themafeest vanaf 20 personen, tot een maximum van 120 personen.

Wat kunt u verwachten? Personeel gekleed in de stijl van het feest, en gedraagt zich ook zo. De ruimte en het eten wordt in stijl aangepast. Ook voor een kinderfeest tref u bij ons een unieke locatie. Kinderen kunnen op zoek naar "goud" in een echte goudmijn of het fort van de soldaten beklimmen. Er staat een oude boerenwagen, en er lopen zelfs echte pony's rond, waarop gereden mag worden !

Verjaardagsfeestje in Limburg
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl