Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Verjaardagsfeesten >>  Noord Brabant
Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Groepsfeesten
Heel Nederland

Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

   Ga naar de website    Stuur een mail

 


Verjaardagsfeestje in Noord Brabant:
Bowling- en Partycentrum De Maaspoort

Voor uw verjaardagsfeest is de Maaszaal een unieke locatie. We kunnen de zaal omtoveren tot een complete disco, of juist niet. Wij passen de Maaszaal volledig aan bij uw thema. Spaanse avond, Duitse bieravond, of een intiem diner-restaurant, het kan allemaal.

Het gaat er in de Maaszaal om dat uw gasten een avond of middag hebben waar nog lang over gesproken gaat worden. Wij zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Zelfs de artiesten worden verwend met een podium en geluidskwaliteit die niets wensen overlaten.

Verjaardagsfeestje in Noord Brabant
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kasteel Limbricht

Via de slotbrug en kasteelpoort komt u op het kasteelplein waar zich een multifunctioneel horecacentrum bevindt waarin la carte restaurant Entgen, vergader-, conferentie-, feestzalen en een middeleeuwse bowling is gevestigd.

Een beschrijving van het eeuwenoude en grotendeels onlangs aangepaste interieur is haast niet mogelijk zonder lyrisch te worden. Vanzelfsprekend is een diner of verjaardagsfeest in zulk een omgeving een belevenis op zichzelf. U proeft en geniet van Limburgse gastvrijheid in Middeleeuwse sfeer en vooral onze uitstekende keuken.

Verjaardagsfeestje in Noord Brabant
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Ace Paintball Bergen op Zoom

We geven het toe... gezin, huis, baan, school, het is allemaal belangrijk, maar wie zegt dat je af en toe niet eens helemaal los mag gaan? Mocht je zin hebben om weer eens volledig op scherp te staan dan raden we aan om een keer bij ons te komen paintballen. Het is niets meer of minder dan het afschieten van verfkogeltjes op je vrienden, familie of collega's. Volkomen onschuldig maar LEUK dat het is.

We wensen je veel voorpret bij het bekijken van onze site en kijken ernaar uit je binnenkort op ons terrein te mogen ontvangen.

Verjaardagsfeestje in Noord Brabant
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl