Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Verjaardagsfeesten >>  Noord Holland
Groepsfeesten
Heel Nederland

Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

Verjaardagsfeestje in Noord Holland:
Café en partycentrum Bleeker

Café en partycentrum Bleeker aan de Middenweg in Heerhugowaard behoeft in Noord-Holland nauwelijks introductie. De gastvrijheid is tot ver in de omtrek van Heerhugowaard bekend. Niet verwonderlijk. In Bleeker bruist het regelmatig van de activiteiten.

Erg populair zijn de diners op inschrijving die vaak al maanden van tevoren zijn ‘vol geboekt’ en waarmee kok Mart aantoont culinair zijn mannetje te staan. Maar ook voor een compleet verzorgt feest is men aan de Middenweg aan het juiste adres.

Verjaardagsfeestje in Noord Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Verkleed-me-feestje

Verkleden is iets dat alle kinderen leuk vinden. Of het nou in de jurk van oma is of in een oud gordijn. Helemaal bijzonder is het natuurlijk om een echt kostuum aan te mogen. Dan voel je je een echte piraat of prinses.

Verkleed-me-feestje verhuurt verschillende kisten met een verkleedthema. De kisten worden begeleid door een draaiboek en attributen waarmee een gezellige middag verandert in een spannend avontuur waarbij betoverde prinsessen gered moeten worden of schatten gevonden gaan worden. Bij elk verhaal zitten spelletjes en opdrachten, die passen in het thema van de kist. Met de luxe handgemaakte kostuums zien de kinderen er prachtig uit. Verkleed-me-feestje is een bestaand bedrijf dat onder nieuwe eigenaren haar activiteiten uitbreidt.

Verjaardagsfeestje in Noord Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Bowlingcentrum van Claus Event Center

Verjaardagsfeest Haarlem? Het bowlingcentrum van Claus Event Center beschikt over maar liefst 20 uitdagende bowlingbanen met touchscreen computerscore. Het interieur is in de stijl van de jaren 50. U waant zich bij een opname van 'Happy Days': rock & roll, compleet met een jukebox, een prachtige Buick uit 1957 en originele dinerinrichting, een gezellige bar, snackbar en games.

Vier uw kinderfeestje bij Claus Event Center! Er zijn speciale arrangementen te boeken, van een middagje bowlen tot de combinatie met een disco of eten!

Verjaardagsfeestje Noord Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl