Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan Home >> Verjaardagsfeesten >>  Overijssel
Groepsfeesten
Heel Nederland

Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

 


Verjaardagsfeestje in Overijssel:
Verjaardagsfeest in 't Hagen

Een gezellig verjaardagsfeest of reŁnie kunt u heerlijk combineren met een diner of buffet en eventueel bij mooi weer een barbecue op een van onze terrassen. Heel gezellig is de huifkar die wij voor u kunnen regelen om u de prachtige omgeving van Haaksbergen te laten zien eventueel mogelijk met een heerlijke picknick, drankassortiment en klootschiet arrangement.

Verjaardagsfeestje in Overijssel
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Het Boskamp actieve verjaardagsfeesten

In het Vechtdal tussen Ommen en Zwolle ligt het dorp Dalfsen in een bosrijke omgeving. Zo'n 4 kilometer ten zuiden van Dalfsen is "Het Boskamp" temidden van natuurgebied het "Sterrenbosch"gelegen.

De uitgestrekte bossen rondom "Het Boskamp" garanderen rust en ruimte. "'t Gef oe echt 't gevuul da'j d'r uut bint". Je kunt er alle kanten op voor fietstochten, klootschieten, radio vossenjacht, Fox Oring, kompas- en klompasloop, ook hebben wij diverse verrassingstochten, Nordic Walking, huifkarren en zelfs Hoge Bi fietsen. Na terug komst zal het u aan niets ontbreken.

Dus niet alleen stilzitten en zoep'n!

Verjaardagsfeestje in Overijssel
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

De Spar - Cafť, Partycentrum en Bowling

In onze gezellige kegelzaal met hieraan grenzend onze oer-Hollandse bar is van alles te beleven. Dit is dan ook de perfecte ruimte voor het organiseren van verjaardagsfeesten!

Casino avond
Met croupiers en tafels voor roulette, black jack en paardenrennen, zal er een gezellige avond gecreŽerd worden. Er zal er een korte speluitleg zijn, waarna iedereen in staat is de spelen aan tafel te volgen. Wordt u de winnaar??

Karaoke avond
Schuilt er in u een echte Idol?? Tijdens deze avond waarin u zelf in het middelpunt staat kunt u liedjes zingen van verschillende repertoires. Van Nederlandstalig tot popmuziek. Kortom... voor elk wat wils!!

Verjaardagsfeestje in Overijssel
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl