Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Verjaardagsfeesten >>  Utrecht
Groepsfeesten
Heel Nederland

Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Kinderverjaardag nl
Heel Nederland

U moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan bent u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Ideaal voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc.
Kinderverjaardag-nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail


Verjaardagsfeestje in Utrecht:
Aldo theater met poppen

U wilt iets speciaals voor b.v. een vrijgezellenfeest of een bruiloft of voor een verjaardagsfeest of een ander partijtje. Het Aldo theater met poppen biedt u diverse voorstellingen en workshops aan. Uiteraard is het ook mogelijk om een op maat gemaakte act of feest te ontwikkelen.

Het is ook mogelijk om de combinatie van kinderactiviteiten en activiteiten voor volwassenen te organiseren! B.v. schminken en poppen maken voor de kinderen en een workshop poppen maken of theater voor de volwassenen.

Verjaardagsfeestje in Utrecht
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

KidZcity indoor speel- en attractiepark

Wat gaan we dit jaar weer doen met het kinderfeestje? En wat doen we als het regent? Maak het jezelf gemakkelijk en laat alles aan ons over!

De kinderen kunnen worden losgelaten en rond de afgesproken tijd zullen onze restaurantmedewerkers de jarige Job en de feestgangers omroepen. Dit is het teken dat voor iedereen een KidZcitymeal klaar staat boven in het restaurant. Een KidZcitymeal bestaat uit een vrolijk doosje met een drankje naar keuze, een frietje mayonaise en een klein aardigheidje.

Verjaardagsfeestje in Utrecht
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Gasterij "De Klaveet"

In een landelijke omgeving is Gasterij De Klaveet gelegen midden tussen de prachtige bossen en weilanden van Achterveld. Het is de plek bij uitstek om een geweldig verjaardagsfeest te organiseren.

De Klaveet beschikt over verschillende zalen die zowel voor een onvergetelijke bruiloft als voor een zakelijke conferentie een aangename ontmoetingsplaats vormen.

De Klaveet is ook een uitstekende locatie voor het organiseren van uw verjaardag of themafeest. In samenwerking met professionele decorateurs zijn onze zalen om te toveren in de door u gewenste ambiance.

Verjaardagsfeestje in Utrecht
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl