Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   

Feest en Uitgaan Home >> Vrijgezellenfeesten >>  Drenthe
Vrijgezellenfeest
Heel Nederland

Wilt u een vrijgezellenuitje organiseren of een vrijgezellenfeest? Hier vindt u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle vrijgezellendag of vrijgezellenavond.

Vrijgezellenfeest
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Feest Idee.nl
Heel Nederland

Feest Idee.nl is een echte aanrader als u inspiratie zoekt voor een vrijgezellenfeestje. Geen tijd of geen ideeŽn? Maar toch zin in een origineel vrijgezellenfeestje waar de vrijgezel van onder de indruk zal zijn?

Op 'Feest Idee.nl' vindt u heel veel gratis tips om uw vrijgezellenuitjes en vrijgezellenfeesten te laten slagen!

Feest Idee.nl
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten.nl
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw vrijgezellenfeest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, kroegentochten, actieve uitjes, creatieve uitjes, themafeesten en vele andere feesten, feestlocaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail


Vrijgezellenfeest in Drenthe:
Taribush unieke vrijgezellenfeesten

Onze arrangementen zijn uniek, veelzijdig, ongedwongen, actief en met onbeperkt eten en drinken. De uitjes spelen zich af in de bossen en de natuur van Drenthe. U kunt in de prachtige omgeving ongestoord uw gang gaan. We verzorgen voornamelijk bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, teambuilding dagen en actief vergaderen. Aan groepen van 15 tot 100 personen.

Wij zijn gespecialiseerd in all-in arrangementen, een mooi programma van begin tot eind en een vaste prijs per persoon, ongeacht hoeveel u eet en drinkt. Ook is het mogelijk uw eigen arrangement samen stellen aan de hand van activiteiten.

Vrijgezellenfeest in Drenthe
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Vrijgezellenarrangement

Een feest om nooit te vergeten...
Voor bruid Ťn bruidegom, voor moeders en (a.s.) schoonmoeders als voorbereiding op de grote dag en het feest. Badjas en slippers dient u zelf mee te nemen.
U wordt door ons ontvangen met koffie en/of thee met een lekkernij.

Voor al onze arrangementen geldt dat u gedurende het verblijf onbeperkt gebruik kunt maken van onze cocktailbar, waar een ruime keuze aan sappen wordt geserveerd. In overleg zijn vanzelfsprekend ook losse onderdelen samen te stellen voor een arrangement op maat. Tevens kunt u gebruik maken van verzorgings-, haar- en doucheproducten. Indien er geen make-up verzorging in uw arrangement zit kunt u gebruik maken van onze make-up producten.

Vrijgezellenfeest in Drenthe
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl Internet Statistics