Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan tips:
Groepsfeesten
Heel Nederland

Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

   Groepsuitjes    Stuur een mail

 

Vrijgezellenfeest
Heel Nederland

Wilt u een vrijgezellenuitje organiseren of een vrijgezellenfeest? Hier vindt u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle vrijgezellendag of vrijgezellenavond.

Vrijgezellenfeest
   Vrijgezellenfeestje    Stuur een mail

 

Holland Feesten.nl
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw vrijgezellenfeest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, kroegentochten, actieve uitjes, creatieve uitjes, themafeesten en vele andere feesten, feestlocaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

Vrijgezellenfeest in Groningen:
Workshop Buikdansen in Groningen

Buikdansworkshops speciaal georganiseerd voor vrijgezellenfeesten, party's en vriendinnengroepen: met heel veel lol! Je krijgt les in de sfeer van 1001 nacht en proeft de oosterse sfeer. De buikdans workshop wordt in een ècht oosters paleisje uit 1876 gegeven met oosterse tuin, maar geniet ook van onze andere locatie in Nomaden sfeer.

Na binnenkomst wordt je verwelkomd met een heerlijke oosterse thee en geniet je van de buikdans show. Alles wat je ziet zal zeker indruk maken! Het mythische Egypte komt bij ons tot leven.

Vrijgezellenfeest in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Vrijgezellenavond in Tolbert/Leek

Een Koetsiersavond begint met een lekker kopje koffie of thee, daarna wordt het 'officiële wedstrijdformulier' uitgereikt en wordt er op ludieke wijze uitleg gegeven van het kegelen en de spelletjes.

Een spelcirquit duurt ongeveer 2 uur, dit is afhankelijk van het arrangement wat u kiest, bij een steengrill zit u langer aan tafel dan bij een diner, terwijl een barbecue tussen de spellen door gaat, waardoor dit avondvullend is. U komt tijdens de spellen steeds in andere ruimtes, daardoor is een Koetsiersavond uniek te noemen.

Na de Koetsiersavond kunt u gezellig nazitten aan de bar, of een dansje wagen en evt. karaoke zingen.

Vrijgezellenfeest in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Paintballen in Groningen

De uitdagende binnenlocatie biedt de mogelijkheid om 365 dagen per jaar, overdag en ’s avonds, te spelen. Al zoekend naar het andere team, wordt het semi automatische wapen al snel je beste vriend(in).

In de kelder zijn veel kleine ruimten terwijl op de begane grond het spel zich tussen de auto’s en andere obstakels afspeelt. De muziek maakt de sfeer compleet.

Vrijgezellenfeestje in Groningen
   Ga naar de website    Stuur een mail
 
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl