Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan Home >> Vrijgezellenfeesten >>  Noord Holland
Groepsfeesten
Heel Nederland

Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Vrijgezellenfeest
Heel Nederland

Wilt u een vrijgezellenuitje organiseren of een vrijgezellenfeest? Hier vindt u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle vrijgezellendag of vrijgezellenavond.

Vrijgezellenfeest
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Holland Feesten.nl
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw vrijgezellenfeest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, kroegentochten, actieve uitjes, creatieve uitjes, themafeesten en vele andere feesten, feestlocaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail


Vrijgezellenfeest in Noord Holland:
Vrijgezellen arrangement

Speciaal voor jou en jouw vrienden stellen wij aan de hand van jullie budget een kei gezellig en tof smakend menu op maat samen.Tevens kunnen wij attributen beschikbaar stellen om het geheel naar wens feestelijk aan te kleden.

Het arrangement kan worden uitgebreid met een welkomstcocktail, een muzikale ode, een artiest en een verrassingsdessert?

Kortom genoeg mogelijkheden om jullie vrijgezellenavond om te toveren tot een onvergetelijke avond.
Vrijgezellenfeest in Noord Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Drakenbootrace vrijgezellenuitje

Drakenboot varen is een eeuwenoude Chinese traditie. De prachtig gekleurde boten zijn van kop tot staart vormgegeven als indrukwekkende draken. Met de Toekomst zeilt u naar de startlocatie en brengt een ervaren instructeur u de nodige technieken bij. Trommelaars geven het tempo aan en de race kan beginnen.

Gelijk peddelen is een must om als eerste de eindstreep te kunnen halen. Een trip die de teamspirit nog eens extra leven inblaast. Op de terugweg worden de prijzen uitgereikt en kan iedereen even bekomen van winst of verlies.

Afvaarthavens: Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Muiden en Stavoren.

Vrijgezellenfeest in Noord Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Salsa workshop voor vrijgezellendag

Wij kunnen gedurende jouw evenement een leuke en een gemakkelijke workshop verzorgen. Tijdens deze workshop ligt de focus op plezier maken, er worden dus geen ingewikkelde danspasjes geleerd. Op deze manier kan iedereen meedoen en zorgen wij ervoor dat jij een leuke en gezellige tijd hebt, met je vrienden, familie en/of collega’s.

De workshop zal bestaan uit een gedeelte Merengue en een gedeelte Salsa. De workshop kan eventueel geopend of afgesloten worden met een spetterende dansdemonstratie door de aanwezige docenten.

Vrijgezellenfeest in Noord Holland
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl Internet Statistics