Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan tips:
Holland Feesten.nl
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw vrijgezellenfeest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, kroegentochten, actieve uitjes, creatieve uitjes, themafeesten en vele andere feesten, feestlocaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Vrijgezellenfeest
Heel Nederland

Wilt u een vrijgezellenuitje organiseren of een vrijgezellenfeest? Hier vindt u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle vrijgezellendag of vrijgezellenavond.

Vrijgezellenfeest
   Vrijgezellenfeestje    Stuur een mail

 

Feest Idee.nl
Heel Nederland

Feest Idee.nl is een echte aanrader als u inspiratie zoekt voor een vrijgezellenfeestje. Geen tijd of geen ideeën? Maar toch zin in een origineel vrijgezellenfeestje waar de vrijgezel van onder de indruk zal zijn?

Op 'Feest Idee.nl' vindt u heel veel gratis tips om uw vrijgezellenuitjes en vrijgezellenfeesten te laten slagen!

Feest Idee.nl
   Ga naar de website    Stuur een mail
 

 

Vrijgezellenfeest in Overijssel:
Kartbaan Oldenzaal

Kartbaan Oldenzaal beschikt over diverse zalen waardoor het mogelijk is om geheel verzorgde vrijgezellenfeesten en partijen te organiseren voor 20 tot 250 personen. Uiteraard kunnen deze groepsarrangementen in combinatie met karting, dropping of andere spelmogelijkheden georganiseerd worden. Elke zaal beschikt over een eigen bar en diverse zalen zijn ingericht voor het houden van barbecues. Gedurende de wintermaanden behoort ook een stamppot buffet tot de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest in Overijssel
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Creatieve activiteiten voor vrijgezellenfeest

Met een groep mensen portret tekenen blijkt erg gezellig te zijn. Je kijkt de ander anders aan wanneer je hem of haar gaat tekenen en dat zorgt voor hilarische momenten. De resultaten zijn tot ieders verbazing heel verrassend.

De grote van de groep is niet aan een bepaald maximum of minimum gebonden. Zo’n workshop neemt ongeveer twee uur in beslag. De kosten worden per uur berekend (€45) + reis- en materiaal kosten.

Vrijgezellenfeest in Overijssel
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Starworld Paintball vrijgezellenuitje

U zult bij ons verschillende 'heats' paintball spelen, deze zullen ongeveer 20 minuten per sessie duren. Het spel is afgelopen als de tijd voorbij is of het doel van het spel bereikt is.

Bij drukte (vooral in de weekenden) kan het voorkomen dat de wachttijden langer zijn. Het kan dan ook voorkomen dat een kleinere groep een enkele 'heat' mee zal spelen met andere “kleinere” groepen.

Vrijgezellenfeest in Overijssel
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl