Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Feest en Uitgaan tips:
Holland Feesten.nl
Heel Nederland

Holland Feesten.nl is uw vrijgezellenfeest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, kroegentochten, actieve uitjes, creatieve uitjes, themafeesten en vele andere feesten, feestlocaties en uitjes.

Holland Feesten
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Vrijgezellenfeest
Heel Nederland

Wilt u een vrijgezellenuitje organiseren of een vrijgezellenfeest? Hier vindt u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle vrijgezellendag of vrijgezellenavond.

Vrijgezellenfeest
   Vrijgezellenfeestje    Stuur een mail

 

Groepsfeesten
Heel Nederland

Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

   Groepsuitjes    Stuur een mail


Vrijgezellenfeest in Utrecht:
Vrijgezellendag op het water

Varen in Utrecht met de enige echte originele Tapasboot met kok of BBQboot. De leukste manier om heerlijk te genieten van de Utrechtse grachten op een mooie middag of een lekkere avond onder het genoot van een gezellige tapas of barbecue met een drankje. Ja, eten op de boot en genieten van de Domstad op z'n mooist!

Zelf een feestje organiseren of een rondvaart door Utrecht? Je hebt al een Boot + Schipper vanaf 140 Euro!

Vrijgezellenfeest in Utrecht
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Functio’n Art Creatieve Workshops

Welkom op de site van Functio’n Art Creatieve Workshops! Ben je op zoek naar een leuke creatieve workshop voor een vrijgezellenfeest, teamuitstapje, verjaardag, vriendinnenuitje, babyshower, familie-uitje, of een bedrijfsuitje in Utrecht?

Functio’n Art Creatieve Workshops vind je in het centrum van Utrecht. Op deze historische locatie organiseren wij 7 dagen per week creatieve workshops voor groepen vanaf 6 personen. Voor zowel bedrijven als voor particulieren. De workshops worden in de sfeervolle werfkelder of in de gezellige (winkel)bovenruimte gegeven.

Vrijgezellenfeest in Utrecht
   Ga naar de website    Stuur een mail

 

Grachtentocht in Utrecht

U kunt in 1 ˝  uur via de Oudegracht en de singels de stad rondvaren. U passeert tal van bezienswaardigheden, zoals de Domtoren, middeleeuwse bruggen en panden, het Zocherplantsoen en natuurlijk de kenmerkende Utrechtse werven, kelders en gezellige terrassen aan het water.

Een hapje en een drankje mag u zelf meenemen als u wilt, wij kunnen dit ook voor u verzorgen. U bent altijd exclusief met uw gezelschap aan boord. Leuk tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie- of vriendenuitje.

Vrijgezellenfeest in Utrecht
   Ga naar de website    Stuur een mail
 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl